Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
mackerel, smoked skin removed200 g
-
baby watercress stalks removed30 g
-
cream cheese in pieces100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
ground mustard powder1 tsp
-
nutmeg, ground½ tsp
-
lemon juice15 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
11.6 g
Kalorie
1270 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Christmas mince pies
1 godz. 40 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Irish Soda Bread
45 min
Crab Salad on English Muffins
2 godz. 45 min
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Kedgeree
45 min
Cullen Skink
45 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min