Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
mackerel, smoked skin removed200 g
-
baby watercress stalks removed30 g
-
cream cheese in pieces100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
ground mustard powder1 tsp
-
nutmeg, ground½ tsp
-
lemon juice15 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
11.6 g
Kalorie
1270 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Cranberry Chutney
25 min
Berry Granola
45 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Glamorgan Sausages
50 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Ham and Cheese Puff Pinwheels
2 godz.
Seeded Raspberry Oat Slices
1 godz. 15 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Sicilian Caponata
30 min
Houmous Salad Dressing
5 min
Blackberry Bramble
5 min
Simple Granola
25 min