Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
mackerel, smoked skin removed200 g
-
baby watercress stalks removed30 g
-
cream cheese in pieces100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
ground mustard powder1 tsp
-
nutmeg, ground½ tsp
-
lemon juice15 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
11.6 g
Kalorie
1270 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pissaladière
1 godz. 30 min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Get Ahead Turkey Gravy
1 godz. 45 min
Summer Pudding
8 godz. 30 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Cranberry Chutney
25 min
Hot Artichoke Dip
30 min