Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
201 mg
Białko
10 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Purple Power Smoothie
5 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 godz.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Vegan Pavlova
2 godz. 45 min
Houmous
13 godz. 30 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 min
Best Basic Houmous
5 min