Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 10 saucisses de porc fumées
- 400 g d'oignons, coupés en deux
- 1 petit piment frais, épépiné
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g de tomates, coupées en brunoise
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de paprika fort en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 555.5 kJ / 132.8 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 434.2 mg
Alternatywne przepisy
Cassoulet express au chorizo
55 min
Rougail aux chipolatas
50 min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Colombo de porc
1h 15 min
Colombo de porc
1h 20 min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 min
Filet mignon au cidre
35 min
Sauté de porc au cidre
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Sauté de porc au curry
1h
Rougail saucisse et riz
50 min
Colombo de porc aux légumes
45 min