
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 10 saucisses de porc fumées
- 400 g d'oignons coupés en deux
- 1 petit piment frais épépiné
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g de tomates coupées en brunoise
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de gros sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de paprika fort en poudre à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 132.8 kcal / 555.5 kJ
- Białko
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Sód
- 434.2 mg