Wersje kompatybilne
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz unsalted pistachios, shelled
- 2 oz granola
- 1 oz fresh sage leaves, finely chopped
- 1 oz Parmesan cheese, in pieces
- 4 oz sushi rice
- 16 oz yams, peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)
- 5 oz unsalted butter, divided
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 28 oz water
- ½ bunch kale, sliced into strips (½ in.), stalks removed
- 8 oz mascarpone
- freshly ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4205 kJ / 1005 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 75 g
- Błonnik
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Eggplant Stacks
1h 35min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min