Urządzenia i Akcesoria
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
unsalted pistachios, shelled2 oz
-
granola2 oz
-
fresh sage leaves finely chopped1 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
sushi rice4 oz
-
yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)16 oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
water28 oz
-
kale sliced into strips (½ in.), stalks removed½ bunch
-
mascarpone8 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
4205 kJ /
1005 kcal
Tłuszcz
75 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu Stew
30 min
Pickled Watermelon Rind
1 godz. 30 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 godz. 5 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10 min
Kids Vegan Summer Rolls
35 min
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
45 min
Avocado Coconut Ice Cream
8 godz. 15 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min