Urządzenia i Akcesoria
Vegan croissants met notenvulling
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 porties
Składniki
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
30.4 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
49.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan lekkernijen
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pindakaas
5 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min
Pindakaas Crackers
35 min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 godz.
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Brak ocen
Bananenbrood
1 godz. 50 min
Koken van basmatirijst
35 min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Brak ocen
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 godz. 25 min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 godz. 30 min
Aardappelpuree met de Peeler
Brak ocen
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Brak ocen