Urządzenia i Akcesoria
茄汁蟹味菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜头3 瓣
-
番茄 切块300 克
-
油15 克
-
蟹味菇300 克
-
番茄膏15 克
-
盐1 茶匙
-
糖 依个人喜好调整1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
葱 切末1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
355.7 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
426.8 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
妈妈的家常菜
12 Przepisów
Chiny
Chiny