茄汁蟹味菇

茄汁蟹味菇

3.9 19 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    3 瓣
  • 番茄 切块
    300 克
  • 15 克
  • 蟹味菇
    300 克
  • 番茄膏
    15 克
  • 1 茶匙
  • 依个人喜好调整
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 切末
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 355.7 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 426.8 kJ / 102 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 13.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...