Urządzenia i Akcesoria
Pastasalade met kip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porties
Składniki
-
gepelde amandelen40 g
-
lente-uien in stukken50 g
-
olijfolie50 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)300 g
-
water1200 g
-
kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
droge pasta type farafalle200 g
-
wortelen in stukken (4 mm)300 g
-
200 g verse doperwtenbevroren doperwten200 g
-
azijn30 g
-
geraspte citroenschil5 g
-
roomkaas100 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ - ½ tl
-
sla in plakjes60 g
-
verse jonge spinazie60 g
-
lente-uien in dunne plakjes, als afwerking20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
291.5 mg
Białko
21 g
Kalorie
1721.5 kJ /
411.5 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Picknick
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Brak ocen
Gorgonzola spread
Brak ocen
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Rijstsalade
1 godz.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Gegratineerde coquilles
25 min