Urządzenia i Akcesoria
Peanut Butter Ice Cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, salted divided340 g
-
egg yolks from large eggs4
-
peanut oil15 g
-
honey60 g
-
whole milk425 g
-
whipping cream 33%-35% M.F.285 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
171.4 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1555.5 kJ /
371.8 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keep it Cool!
15 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Lace Cookies with Nutella
50min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Sarsi Cordial
50min
Pancake muffins with banana and chocolate
30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Egg white omelette
35min
Bannock Bread
45min