Urządzenia i Akcesoria
Peanut Butter Ice Cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, salted divided340 g
-
egg yolks from large eggs4
-
peanut oil15 g
-
honey60 g
-
whole milk425 g
-
whipping cream 33%-35% M.F.285 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
171.4 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1555.5 kJ /
371.8 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keep it Cool!
15 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 godz. 40 min
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Charcoal waffle cones
35 min
Peach Hand Pies
1 godz. 50 min
Quiche Lorraine
45 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30 min
Chai Syrup
15 min
Stout Brownies
45 min
Mee Soto
1 godz. 10 min
Emmental Gougères
50 min