Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz.
12 pieces
Składniki
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)285 g
-
whipping cream105 g
-
fresh raspberries60 g
-
glucose syrup (see Tip)15 g
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
egg, large1
-
egg yolk from a large egg1
-
water, cold1 tsp
Assembly
-
sugar sprinkles, coloured (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
89 mg
Białko
9 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Triple Chocolate Muffins
50 min
Triple Chocolate Muffins
1 godz.
Triple Chocolate Muffins
1 godz.
Molten chocolate cake
45 min
DIY fruit dippers
35 min
Sea Salt Caramel Cookies
24 godz. 50 min
Chocolate chip muffins
1 godz.
Zebra bundt
1 godz. 10 min
New York Black and White Cookies
1 godz. 15 min
Spitzbuben (Jam Cookies)
1 godz.
Fudge Brownies
50 min
Red Velvet Cookies
3 godz.