Urządzenia i Akcesoria
Laksekebab med koriander- og chilimayonnaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portioner
Składniki
Marinade
-
citron skal, ingen hvid marv og juice (ca. 40 g juice) heraf1
-
lang chili, grøn trimmet og uden kerner, hvis det foretrækkes1
-
fed hvidløg2
-
ingefær skrællet2 cm
-
koriander, frisk kun blade2 kviste
-
yoghurt naturel100 g
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
kashmiri chilipulver (se tip)1 tsk
-
ferske laksefileter, uden skind skåret i brede strimler (4 cm)600 g
Koriander- og chilimayonnaise
-
koriander, frisk (ca. 1 bundt), kun blade30 g
-
lange chilier, grønne trimmede og uden kerner, hvis det foretrækkes1 - 2
-
mayonnaise (se tip)150 g
-
citronsaft (ca. 1 citron)40 g
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
salt til krydring
-
sort peber, stødt til krydring
-
agurk skåret i strimler, til servering½
-
fladbrød efter eget valg, til servering (valgfrit - se tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portioner
Sód
1812.4 mg
Białko
133.8 g
Kalorie
11028.5 kJ /
2625.8 kcal
Tłuszcz
220.3 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
40.2 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Barbecue
35 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen