Urządzenia i Akcesoria
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
-
salt1 ½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
ferske laksefileter, uden skind (ca. 150-200 g hver)4
-
ris, jasmin250 g
-
vand1000 g
-
sesamfrø, hvide (opcjonalnie)4 spsk
-
edamamebønner, friske eller frosset, tidligere optøet (se tip)200 g
-
soyasauce4 - 8 spsk
-
avokado modne, skåret i 0,5 cm skiver2
-
mayonnaise, til pynt (ca. 50 g, se tip)japansk mayonnaise til pynt (ca. 50 g, se tip)
-
sriracha chilisauce til pynt (ca. 30 g)
-
kimchi (opcjonalnie) til servering (ca. 200 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2300 mg
Białko
39 g
Kalorie
2990 kJ /
715 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: søndag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hawaiiansk Poke Bowl
45 min
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen