
Urządzenia i Akcesoria
Laks med aromaer ved 50°C
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portioner
Składniki
-
laksefileter, friske, med eller uden skind udbenet (ca. 135 g hver)2
-
havsalt
-
persille, frisk2 kviste
-
dild, frisk2 kviste
-
citronskal2 stykke
-
olivenolie2 spsk
-
vand1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
248 mg
Białko
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
30 min