Urządzenia i Akcesoria
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portioner
Składniki
-
salt plus ekstra til at drysse kartoflerne med¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
4 hvid fisk, fileter, (120-200 g hver, se tip)pighvarfileter (120-200 g hver, se tip)4
-
citronskal, revet økologisk2 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, selleri og majroer), skåret i mindre stykker200 g
-
persilleblade, friske6 kviste
-
citronsaft, friskpresset (saft fra ca. 1 citron)50 g
-
vand500 g
-
kartoffel skåret i 3 mm skiver400 - 600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1169 mg
Białko
70 g
Kalorie
2890 kJ /
691 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: lørdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
30 min