味噌烤魚

味噌烤魚

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 清酒
    40 克
  • 味醂
    40 克
  • 味噌
    90 克
  • 50 克
  • 1500 克
  • 比目魚排 厚切
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 368.4 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 719.2 kJ / 172 kcal
Tłuszcz 9.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 37.7 g
Węglowodany 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...