Urządzenia i Akcesoria
条头糕
Przygotowanie 9 godz.
Czas całkowity 12 godz.
4 人份
Składniki
-
水940 克
-
红豆 浸泡一晚,沥干水分250 克
-
红糖70 克
-
糖70 克
-
玉米油100 克
-
糯米粉160 克
-
玉米淀粉30 克
-
水 蒸煮用600 克
-
猪油10 克
-
玉米淀粉 防粘用少许
-
桂花蜜 装饰用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
5.5 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
3177.8 kJ /
760.3 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
113 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式糕点
10 Przepisów
Chiny
Chiny