条头糕

条头糕

5.0 4 rating
Przygotowanie 9 godz.
Czas całkowity 12 godz.
4 人份

Składniki

  • 940 克
  • 红豆 浸泡一晚,沥干水分
    250 克
  • 红糖
    70 克
  • 70 克
  • 玉米油
    100 克
  • 糯米粉
    160 克
  • 玉米淀粉
    30 克
  • 蒸煮用
    600 克
  • 猪油
    10 克
  • 玉米淀粉 防粘用
    少许
  • 桂花蜜 装饰用
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 5.5 mg
Białko 15.8 g
Kalorie 3177.8 kJ / 760.3 kcal
Tłuszcz 28.1 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 113 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...