Urządzenia i Akcesoria
舒肥香滷雞胗
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 人份
Składniki
滷汁
-
油15 克
-
薑 切片6 克
-
蒜頭5 克
-
青蔥 切段,約7公分1 支
-
冰糖30 克
-
花椒粒1 大匙
-
乾辣椒 剪段,去籽2 大匙
-
桂皮3 克
-
八角1 粒
-
醬油60 克
-
水30 克
-
花雕酒15 克
雞胗
-
水3200 克
-
雞胗 洗淨,瀝乾350 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
265 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
322.5 kJ /
77.2 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台味舒肥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan