Urządzenia i Akcesoria
鹹豆漿
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蘿蔔乾15 克
-
無糖豆漿 (自製或市售)600 克
-
鹽 可視個人喜好調整½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
醋2 茶匙
-
蛋 打成蛋液1 顆
-
蔥 切蔥花½ 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.234 g
Kalorie
517 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
4.061 g
Błonnik
4.835 g
Węglowodany
15.813 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan