Urządzenia i Akcesoria
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porties
Składniki
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
362.7 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1095.7 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Profiteroles
2 godz.
Gele smoothie bowl
2 godz. 20 min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Met frambozen doordrenkte azijn
Brak ocen
Tomatenrijst
30 min
Aardappelkoekjes
45 min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Brak ocen
Bessencurd
20 min
Rogge flatbreads
Brak ocen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
Warme chocolademelk van de inca's
40 min
Rode en groene kerstkoekjes
2 godz. 20 min