Urządzenia i Akcesoria
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porties
Składniki
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
362.7 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1095.7 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Rijstpap met tapioca
1 godz. 10 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Speltbrood
1 godz. 45 min
Vruchtenroomijs
5 min
Mini panettone
Brak ocen
Skelethoofden
5 godz.
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 min
Frambozen - limoensorbet
Brak ocen
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 godz. 15 min
Burrito ontbijt
Brak ocen