Urządzenia i Akcesoria
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
10 stuks
Składniki
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
110.5 mg
Białko
5 g
Kalorie
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Snelle kaassoufflés
45 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Vanillesuiker
72 godz.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
200 g ui karameliseren
40 min
300 g ui fruiten
Brak ocen
Granité van koffie
8 godz. 10 min
Lentetaart met yoghurt
5 godz. 15 min
Geroerbakte groenten
10 min
Focaccia met uien
1 godz. 30 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Pitabrood
2 godz.