Aardbeiencompote - Yoghurtcake

Aardbeiencompote - Yoghurtcake

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
10 stuks

Składniki

  • aardbeien
    500 g
  • kristalsuiker
    230 g
  • vanillestokje merg uitgeschraapt
    1
  • boter en iets meer om in te vetten
    80 g
  • volle yoghurt
    125 g
  • bloem
    180 g
  • eieren
    3
  • vanillesuiker
    10 g
  • bakpoeder
    1 tl
  • honing
    2 el

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 110.5 mg
Białko 5 g
Kalorie 1207.5 kJ / 287.5 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 43.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...