Urządzenia i Akcesoria
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
10 stuks
Składniki
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
110.5 mg
Białko
5 g
Kalorie
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Rijstsalade
1h
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Aardbeien curryketchup
Pas d’évaluation
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Kerstman macarons
3h 20min
Rijst met groentemix
55min
Fruitnectar
10min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min