Urządzenia i Akcesoria
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porties
Składniki
-
water1200 g
-
zout1 tl
-
witte langkorrelige rijst250 g
-
eieren6
-
wortelen in blokjes150 g
-
Chinese kool in reepjes250 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
halfgezouten boter om in te vetten
-
donkere chocolade in stukken200 g
-
kristalsuiker75 g
-
vanillesuiker1 zakje
-
bakpoeder1 zakje
-
bloem75 g
-
frambozen vers of bevroren, en 10-15 extra als afwerking140 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gepekelde augurk in reepjes15 g
-
balsamicoazijn2 el
-
kerstomaten uit blik, gehalveerd10
-
tonijn, uit blik natuur, verkruimeld200 g
-
verse munt enkel de bladeren1 takje
-
olijfolie2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
677.2 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
1493.7 kJ /
355.3 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Brak ocen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Brak ocen
Rijst met kip en champignons
30 min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Vier kazen flatbread om te delen
40 min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Lamsspiesjes
Brak ocen
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Champignon- en chocolademuffins
1 godz.
Focaccia met uien
1 godz. 30 min