Urządzenia i Akcesoria
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
Gebakken aardappelen
-
aardappelen in partjes500 g
-
honing5 g
-
olie20 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
bruine suiker2 - 3 snuifjes
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 - 3 snuifjes
Witte koolsalade
-
witte kool in stukken (5-6 cm)300 g
-
sojasaus30 g
-
rijstazijn30 g
-
sesamzaad1 tl
-
zout¼ tl
-
suiker¼ tl
Wasabi en dilledressing
-
verse dille enkel de bladeren3 takjes
-
kant en klare wasabipasta1 - 2 tl
-
rijstazijn25 g
-
yoghurt50 g
-
mayonaise50 g
-
suiker2 - 3 snuifjes
-
zout en iets meer om op smaak te brengen2 - 3 snuifjes
-
ei1
-
bruisend water60 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
gemalen witte peper¼ tl
-
bloem3 - 4 el
-
panko paneermeel100 g
-
ontbeende varkenskoteletten (± 120 g per stuk)4
-
olie om te frituren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1433.2 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
2418.3 kJ /
578 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion-smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 godz. 15 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Gele smoothie bowl
2 godz. 20 min
Veenbessen-chocolade cakemix
Brak ocen
350 g sjalot kleuren
Brak ocen
Lolly's
40 min
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Brak ocen
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 min