Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)

Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g

Składniki

  • 500 g wody
  • 350 - 800 g kapusty białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 20.5 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 104.6 kJ / 25 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...