Urządzenia i Akcesoria
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
911.6 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Tłuszcz
46.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
42.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flexitarische smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groentepannenkoekjes
20 min
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Waterzooi van Kip
1 godz.
Flammekuchen
Brak ocen
Paaspastei
Brak ocen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Kip katsu curry met rijst
1 godz. 40 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Karamel varkensvlees
45 min
Sacher taart
3 godz.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min