Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de figues séchées, ostiole et queue retirés, coupées en quartiers
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de moutarde de Dijon, forte
- 1 - 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc, selon les goûts
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2606 kJ / 622 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 17.9 g
Alternatywne przepisy
Salade de poulet au curry
30min
Crème glacée aux fruits
5 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Grittibenz sucré
2h 15min
Tartare d’œufs
35min
Expérience culinaire
2h
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10min
Pain plissé margherita
3h 15min
Sirop de thé glacé
30min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45min
Focaccia aux tomates
40min