Urządzenia i Akcesoria
Moutarde aux figues
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 bocaux
Składniki
-
350 g de figues séchées ostiole et queue retirés, coupées en quartiers
-
200 g de jus de pomme
-
200 g de moutarde de Dijon forte
-
1 - 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc selon les goûts
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
12 g
Kalorie
2606 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
17.9 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuchaule
Keine Bewertungen
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Pain plissé margherita
3 Std. 15 Min
Salade pommes-carottes
5 Min
Épices à raclette
10 Min
Mini-cheeseburgers
2 Std. 40 Min
Fondue chinoise: 4 sauces en 1
45 Min
Slushy aux abricots
10 Min
Rouleaux frais estivaux
30 Min
Sauce BBQ
20 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min
Sauce exotique
15 Min