Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de figues séchées, ostiole et queue retirés, coupées en quartiers
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de moutarde de Dijon, forte
- 1 - 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc, selon les goûts
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2606 kJ / 622 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 17.9 g
Alternatywne przepisy
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40 min
Pain vaudois à la croix
13u. 30min
Barres aux noix
1h 40min
Poulet rôti aux légumes et pommes de terre
1h 15min
Salade au cervelas et fromage
25 min
Boulettes de viande épicées et nouilles chinoises aux légumes
1 godz. 20 min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 min
Vermicelles
3h 15min
Bao-Buns à l’Egg poacher
1h
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Focaccia aux tomates
40 min