龍鬚拌金針

龍鬚拌金針

3.7 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 1400 克
  • 龍鬚菜 去除較老的粗梗,切段
    300 克
  • 2 茶匙
  • 2 滴
  • 蒜頭
    10 克
  • 沙拉油
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    10 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    50 克
  • 或高湯
    50 克
  • 蠔油
    30 克
  • 金針菇 切段
    150 克
  • 香油 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 5221.8 mg
Białko 17.1 g
Kalorie 1630.8 kJ / 390.1 kcal
Tłuszcz 21.2 g
Błonnik 15.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 39.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...