Urządzenia i Akcesoria
龍鬚拌金針
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
水1400 克
-
龍鬚菜 去除較老的粗梗,切段300 克
-
鹽2 茶匙
-
油2 滴
-
蒜頭10 克
-
沙拉油15 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
-
新鮮黑木耳 切絲50 克
-
水 或高湯50 克
-
蠔油30 克
-
金針菇 切段150 克
-
香油 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
5221.8 mg
Białko
17.1 g
Kalorie
1630.8 kJ /
390.1 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
15.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快手菜
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan