Urządzenia i Akcesoria
低脂五色蔬菜丸子
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 人份
Składniki
-
橄欖油2 茶匙
-
紅蘿蔔 切絲 (約0.3x4公分)150 克
-
乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲3 朵
-
蝦皮2 大匙
-
白蘿蔔 切絲(約0.3x4公分)150 克
-
菠菜 切段150 克
-
蛋2 顆
-
麵粉1 大匙
-
玉米麵粉200 克
-
水500 克
-
新鮮香菜葉 (opcjonalnie) 裝飾用20 克
-
蒜蓉辣椒醬 (opcjonalnie) 少許,提味用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
1651.4 mg
Białko
60 g
Kalorie
5498.9 kJ /
1315.5 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
43.1 g
Tłuszcz nasycony
551.9 g
Węglowodany
205.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI新煮意
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan