Urządzenia i Akcesoria
Feigensenf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Einmachgläser
Składniki
-
Feigen, getrocknet obere und untere Deckel entfernt, geviertelt350 g
-
Apfelsaft, alle Sorten200 g
-
Dijonsenf scharf200 g
-
Balsamico Bianco nach Geschmack1 - 2 EL
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Einmachglas
Białko
12 g
Kalorie
2606 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
17.9 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Süsser Aprikosensenf
Brak ocen
Aprikosen Konfitüre
45 min
Pfirsich-Bananen Konfitüre
50 min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM5)
10 min
Kräutersalz
5 min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 godz. 15 min
Heidelbeer-Schaum
10 min
Ingwer-Chili-Dressing
5 min
Dattel-Curry-Dip
5 min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 min
Süssmostcreme
4 godz. 15 min