Urządzenia i Akcesoria
Feigensenf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Einmachgläser
Składniki
-
Feigen, getrocknet obere und untere Deckel entfernt, geviertelt350 g
-
Apfelsaft, alle Sorten200 g
-
Dijonsenf scharf200 g
-
Balsamico Bianco nach Geschmack1 - 2 EL
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Einmachglas
Białko
12 g
Kalorie
2606 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
17.9 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 min
Dinkel-Knäckebrot
2 godz.
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Erdbeer-Vanille-Sirup
35 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM5)
10 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Kräutersalz
5 min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 min
Currysauce
5 min
Gewürznüsse
45 min
Mango-Kiwi Konfitüre
30 min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 min