Urządzenia i Akcesoria
Feigensenf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Einmachgläser
Składniki
-
Feigen, getrocknet obere und untere Deckel entfernt, geviertelt350 g
-
Apfelsaft, alle Sorten200 g
-
Dijonsenf scharf200 g
-
Balsamico Bianco nach Geschmack1 - 2 EL
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Einmachglas
Białko
12 g
Kalorie
2606 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
17.9 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Himbeer-Zitronen Gelee
45 min
Spicy-BBQ-Rub
5 min
Salz-Karamell-Toffees
1 godz. 45 min
Chai-Sirup
35 min
Gemüsebouillonpulver
5 godz.
Nidletäfeli
2 godz.
Bündner-Spätzli
45 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min