Urządzenia i Akcesoria
Rabarberijs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 porties
Składniki
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7.3 g
Kalorie
2479 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Pindakaas
5min
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Gefermenteerde rode uien
96h
Bessencurd
20min
Gele smoothie bowl
2h 20min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Pas d’évaluation