Urządzenia i Akcesoria
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 kop
Składniki
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (opcjonalnie)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kop
Sód
1616 mg
Białko
25 g
Kalorie
6954 kJ /
1659 kcal
Tłuszcz
173 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
82 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Matzeballen
Brak ocen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Hollandaisesaus
15 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Pâté in korst
10 godz.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Hollandaisesaus
15 min
Avocadomayonaise
15 min