Urządzenia i Akcesoria
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 kop
Składniki
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (opcjonalnie)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kop
Sód
1616 mg
Białko
25 g
Kalorie
6954 kJ /
1659 kcal
Tłuszcz
173 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
82 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan croissants met notenvulling
Brak ocen
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Mayonaise zonder ei
10 min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 godz. 20 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Bechamelsaus
15 min
Bearnaisesaus
20 min
Klassieke sabayon
15 min