Urządzenia i Akcesoria
Warme aardappelen salade met de Peeler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (opcjonalnie) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (opcjonalnie) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
387.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
775.2 kJ /
185.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM Basis
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Brak ocen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Citroenslush met champagne
10 min
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Gestoomde spiegeleieren
15 min
Basisbouillon
Brak ocen
Vastensoep
30 min
Romige Aardappelsalade
Brak ocen
Ovenburger
1 godz. 45 min
Roze roerei
15 min