Warme aardappelen salade met de Peeler

Warme aardappelen salade met de Peeler

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porties

Składniki

  • water
    1200 g
  • extra vergine olijfolie (opcjonalnie) (zie tip)
    2 tl
  • bloemige aardappelen in stukken (5 cm)
    900 g
  • runderbouillon
    285 g
  • eieren (opcjonalnie) op hun geheel, gespoeld
    4
  • honing
    1 tl
  • graanmosterd
    4 el
  • extra vergine olijfolie
    2 el
  • selder gebeiteld
    2 stengels
  • gepekelde augurk in kleine blokjes
    1
  • verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking
    10 - 15 takjes
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ¼ tl
  • paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 387.8 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 775.2 kJ / 185.3 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 31.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...