Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
628.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
268 kJ /
63.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM Basis
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Speltbrood
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Crème pâtissière
15min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Zuurkool
Geen beoordelingen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Pompoen vingers
1u. 30min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen