Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
gramů zralých rajčat, na čtvrtky
lub 250 gramů rajčat v plechovce - 45 gramů červené papriky, na kousky
- 35 gramů červené cibule, napůl
- ½ stroužku česneku
- 15 gramů červeného vinného octa
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky sladké červené papriky
- ¼ čajové lžičky soli
- 15 gramů medu
- Wartości odżywcze
- na 2 porce
- Kalorie
- 534.8 kJ / 127.8 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 599.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Šípkový sirup
24u. 30min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10min
Drožďové knedlíčky
30min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5min
Rajčatový kečup
40min
Velikonoční nádivka s kešu oříšky
55 dk
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29 godz. 45 min
Pomerančovo-zázvorový kečup
30min
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1h 30min
Celozrnné špaldové housky
35 dk
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2sa 10 dk
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 dk