Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korpus
- 20 gramů másla
- 40 gramů sušenek, základních, máslových
- 20 gramů celých ořechů (např. lískových, vlašských, pistácií nebo mandlí)
-
20
gramů hnědého cukru
lub 20 gramů medu
Náplň
- 300 gramů čerstvého sýru
- 50 gramů smetany, jakéhokoliv typu, min. 30% tuku
- 60 gramů krystalového cukru
-
1 ½
čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby
lub 1 čajová lžička vanilkového extraktu - 1 špetka soli, jemné
- 2 vejce
- 400 gramů vody
Ovocná poleva
- 200 gramů směsi čerstvého ovoce, červeného nebo mraženého ovoce, červeného
- 40 gramů krystalového cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3h
Mandlovo-karamelové hvězdičky
1h 15min
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1 Std.
Koláč s mascarpone (bez cukru)
4h 30min
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2h
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2h 15min
Čokoládové dortíky
1 Std.
Valentýnský cheesecake
4h 30min
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3 godz. 40 min
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Panna cotta
6h 15min
Party tortilly
2 Std. 45 Min