Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korpus
- 20 gramů másla
- 40 gramů sušenek, základních, máslových
- 20 gramů celých ořechů (např. lískových, vlašských, pistácií nebo mandlí)
-
20
gramů hnědého cukru
lub 20 gramů medu
Náplň
- 300 gramů čerstvého sýru
- 50 gramů smetany, jakéhokoliv typu, min. 30% tuku
- 60 gramů krystalového cukru
-
1 ½
čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby
lub 1 čajová lžička vanilkového extraktu - 1 špetka soli, jemné
- 2 vejce
- 400 gramů vody
Ovocná poleva
- 200 gramů směsi čerstvého ovoce, červeného nebo mraženého ovoce, červeného
- 40 gramů krystalového cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55min
Datlovo-sýrová paštika
5 min
Panna cotta s borůvkami
6 Std. 30 Min
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45 min
Mini cheesecaky s jahodami
50min
Banánové brownies
40min
Skládaný bylinkový chléb
1 godz. 20 min
Panna cotta
6h 15min
Valentýnský cheesecake
4 godz. 30 min
Moučník "Lesní mech"
2 godz. 20 min
Sýrové polštářky
2h