Urządzenia i Akcesoria
Podmáslový chléb
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
1000 gramů
Składniki
-
20 gramů čerstvého droždí
-
120 gramů vody
-
600 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
2 čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička chlebového koření (opcjonalnie)
-
kokosový olejřepkový olej
-
250 gramů podmáslí
-
voda na pokapání
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Sód
515.8 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
982.8 kJ /
234.9 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
47.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rockstar Betty
6 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Máslo
5 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Tradiční chléb se semínky
1 godz. 50 min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 godz. 40 min
Chléb se semínky a cibulkou
1 godz. 50 min
Kváskový chléb
16 godz. 30 min
Křupavý jogurtový chléb
3 godz.
Loupáky s mákem
1 godz. 30 min
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min
Skládaný bylinkový chléb
1 godz. 20 min