Urządzenia i Akcesoria
Fiskegrateng
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porsjoner
Składniki
-
solsikkeolje til smøring1 ss
Hvit saus
-
purreløk kun hvit del100 g
-
hvitløksfedd2
-
smør40 g
-
hvetemel40 g
-
melk500 g
-
muskatnøtt, malt1 ts
-
salt2 ts
Grateng
-
torskefilet, uten skinn eller en annen type hvit fisk, delt i biter400 g
-
salt pluss ekstra etter smak4 ts
-
pasta, tørket, type makaroni200 g
-
vann1200 g
-
eggehviter2
-
eggeplommer2
-
hvit pepper malt, etter smak1 klype
-
brødsmuler, tørket eller panko60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 6 porsjoner
Sód
15193.3 mg
Białko
141.4 g
Kalorie
10318.4 kJ /
2466.2 kcal
Tłuszcz
81.7 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
37.1 g
Węglowodany
285.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scampi med chili og hvitløk
Brak ocen
Laks med urter på 50°C
Brak ocen
Risbolle med laks
Brak ocen
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min
Torsk i tomatsaus
Brak ocen
Saganaki med reker og feta
35 min
Lutefisk
2 godz. 20 min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Rødspette med eggesmør
55 min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 min
Bacalao
50 godz.