Bacalao

Bacalao

4.8 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 godz.
4 porsjoner

Składniki

  • klippfisk ferdig utvannet, uten skinn og bein, delt i biter
    400 g
  • oliven, svart
    100 g
  • hvitløksfedd
    6
  • rød chili, fersk uten frø
    1
  • olivenolje
    100 g
  • tomatpuré
    4 ss
  • hakket tomat, på boks
    800 g
  • laurbærblader, tørkede
    2
  • poteter type mandel, i 1 cm skiver
    300 g
  • fennikel i 1 cm skiver, uten rot
    1
  • løk 1 hel, (delt i skiver) pluss 1 delt i to (til saus)
    2

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porsjoner

Sód 29154.6 mg
Białko 273.8 g
Kalorie 11608.4 kJ / 2774.5 kcal
Tłuszcz 122.5 g
Błonnik 33.4 g
Tłuszcz nasycony 17.5 g
Węglowodany 145.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie