
Urządzenia i Akcesoria
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
Agurksalat
-
agurk (ca. 300 g), delt i skiver (0,5 cm)1
-
sukker100 g
-
eddik100 g
-
vann100 g
Laks og dillpoteter
-
laksefileter ferske, (ca. 150 g per)4
-
salt etter smak3 ts
-
pepper, malt2 klyper
-
smør70 g
-
vann620 g
-
poteter små400 g
-
dill, fersk uten stilk2 kvister
-
rømme, alle typer100 g
Wartości odżywcze na 1 porsjoner
Kalorie
675.5 kcal /
2826.2 kJ
Białko
33.8 g
Tłuszcz
39.4 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Sód
1861.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
30 min
Brak ocen
35 min
2 godz. 20 min
Brak ocen
55 min
50 godz.
1 godz. 15 min