Urządzenia i Akcesoria
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
Agurksalat
-
agurk (ca. 300 g), delt i skiver (0,5 cm)1
-
sukker100 g
-
eddik100 g
-
vann100 g
Laks og dillpoteter
-
laksefileter ferske, (ca. 150 g per)4
-
salt etter smak3 ts
-
pepper, malt2 klyper
-
smør70 g
-
vann620 g
-
poteter små400 g
-
dill, fersk uten stilk2 kvister
-
rømme, alle typer100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjoner
Sód
1861.8 mg
Białko
33.8 g
Kalorie
2826.2 kJ /
675.5 kcal
Tłuszcz
39.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scampi med chili og hvitløk
Brak ocen
Laks med urter på 50°C
Brak ocen
Risbolle med laks
Brak ocen
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min
Torsk i tomatsaus
Brak ocen
Saganaki med reker og feta
35 min
Lutefisk
2 godz. 20 min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Rødspette med eggesmør
55 min
Bacalao
50 godz.
Fiskegrateng
1 godz. 15 min