Urządzenia i Akcesoria
南瓜咖椰
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 罐
Składniki
-
水500 克
-
南瓜 只取果肉,切丁(3公分)600 克
-
腰果 浸泡30分钟100 克
-
班兰叶 只取下半部(10公分)(参考贴士)1 片
-
糖蜜粉100 克
-
½ 茶匙 岩盐竹盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
11 g
Kalorie
2414 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
91 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
素食日记
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy