南瓜咖椰

南瓜咖椰

3.3 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 罐

Składniki

  • 500 克
  • 南瓜 只取果肉,切丁(3公分)
    600 克
  • 腰果 浸泡30分钟
    100 克
  • 班兰叶 只取下半部(10公分)(参考贴士)
    1 片
  • 糖蜜粉
    100 克
  • 竹盐
    ½ 茶匙
    ½ 茶匙 岩盐

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 11 g
Kalorie 2414 kJ / 577 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...