Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g d'algues variées, séchées
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 1 c. à café de ciboulette, séchée et ciselée
- 1 c. à café de citronnelle déshydratée
- 15 g de gros sel
- 1 c. à café de thym citron, séché
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 87 kJ / 21 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 4931 mg
Alternatywne przepisy
Lablabi (soupe tunisienne aux pois chiches)
25 Min
Tarte aux framboises et au lemon curd
3u. 50min
Taboulé d'orge rose à la pistache
40min
Fond de viande
45min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1 Std. 25 Min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1h 30min
Pizza aux palourdes
1 Std. 45 Min
Ananas fraise melba
30 Min
Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)
48 Std.
Courtesan au chocolat
3h 15min
Gâteau de crêpes aux foies de volaille
1h 50min
Bisque de crevettes et croûtons
1h