Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Lasagne
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Buckwheat Pasta
-
buckwheat flour400 g
-
water120 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh parsley thick stems removed, cut in pieces4 sprigs
Bolognese Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil15 g
-
fresh button mushrooms halved or quartered200 g
-
sausage meat broken in pieces (see tip)200 g
-
beef mince broken in pieces500 g
-
red wine100 g
-
passata preferably homemade800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
fresh thyme1 sprig
-
bay leaf1
Béchamel Sauce
-
buckwheat flour70 g
-
unsalted butter diced70 g
-
milk700 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
770.7 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2853.3 kJ /
682 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
60.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1h
Chocolate Cake Pops
4h 50min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
French Onion Soup
1h
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Vegan ube ice cream
24h 10min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Monkfish and prawn soup
1h
Beetroot ketchup
1h 15min
Thai Chicken Tartlets
50min