Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
pecorino cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)30 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
bacon cubes150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1200 g
-
salt¾ tsp
-
dried spaghetti350 g
-
medium eggs (see tip)3
-
egg yolk from medium egg1
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
945.5 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
2794.4 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
30.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
69.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min