Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
pecorino cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)30 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
bacon cubes150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1200 g
-
salt¾ tsp
-
dried spaghetti350 g
-
medium eggs (see tip)3
-
egg yolk from medium egg1
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
945.5 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
2794.4 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
30.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
69.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4h 55min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Sweet and sour chicken with rice
45min