Urządzenia i Akcesoria
日式饺子
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
32 个
Składniki
蘸酱
-
姜 去皮1 厘米
-
米醋50 克
-
酱油50 克
-
葱 切末1 根
-
麻油1 茶匙
-
干辣椒片¼ 茶匙
日式饺子
-
水800 克
-
卷心菜 切开(每块5厘米-6厘米)100 克
-
姜 去皮3 厘米
-
蒜头2 个
-
新鲜细香葱 切段5 枝
-
葱 修剪过,切段3 根
-
猪肉肉糜300 克
-
海盐 调味用1 小撮
-
白胡椒粉 调味用1 小撮
-
麻油1 茶匙
-
酱油2 茶匙
-
米醋2 茶匙
-
马铃薯粉2 茶匙
-
日式饺子皮 (约32张)1 包
-
水 饺子封边用
-
油 涂抹用
-
水 如果需要可以多备一些
-
油1 - 2 汤匙
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
93.1 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
194.2 kJ /
46.2 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日料在家做
13 Przepisów
Chiny
Chiny