Urządzenia i Akcesoria
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portie
Składniki
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
16 g
Kalorie
1477 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
lagere GI
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Indiase groentencurry
50 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Volkoren pitabrood
Brak ocen
Iers sodabrood
Brak ocen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Stevige linzenchili
50 min
Bloemkool korma
2 godz. 20 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min