Urządzenia i Akcesoria
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portie
Składniki
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
16 g
Kalorie
1477 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
lagere GI
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
50 Min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 Std. 45 Min
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min