Urządzenia i Akcesoria
Vepřové v mrkvi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porce
Składniki
-
10 gramů vepřového sádla
-
50 gramů másla
-
20 gramů cibule1 stroužek česneku
-
500 gramů vepřové plece na kostky (3 x 3 cm)
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
100 gramů cibule napůl
-
500 gramů mrkve oloupané, 300 gramů na kousky (3 cm) + 200 gramů na kolečka (0,5 cm)
-
1 čajová lžička mletého kmínu
-
500 gramů zeleninového vývaru (viz Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
46.8 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
483.3 kJ /
115.5 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Příběhy chutí III
26 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Boloňské špagety (TM7)
30 min
Kuřecí ragú
50 min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 godz. 30 min
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Roštěnky s bramborami
1 godz. 20 min
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1 godz.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1 godz. 10 min
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
1 godz.
Bramborový guláš s párkem
40 min
Guláš z vepřové panenky
40 min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 godz.