Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů vepřového sádla
- 50 gramů másla
-
1
stroužek česneku
lub 20 gramů cibule - 500 gramů vepřové plece, na kostky (3 x 3 cm)
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 100 gramů cibule, napůl
- 500 gramů mrkve, oloupané, 300 gramů na kousky (3 cm) + 200 gramů na kolečka (0,5 cm)
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 500 gramů zeleninového vývaru (viz Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 483.3 kJ / 115.5 kcal
- Białko
- 13.8 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 46.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová kuřecí polévka
45min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1h
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1h
Boršč aneb červená polévka
1h 15min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1 Std. 10 Min
Kuřecí maso v kokosovém těstíčku
40min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8h 30min
Guláš z vepřové panenky
40min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1h
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40min