Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vývar
- 120 gramů morkové kosti
- 220 gramů hovězích žeber
- 60 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 80 gramů mrkve
- 100 gramů kořenové petržele
- 1500 gramů vody
- 100 gramů celeru
- 1 polévková lžíce oleje (opcjonalnie)
- 2 snítky hladkolisté petržele
- 8 kuliček černého pepře
- 4 kuličky nového koření
- 2 lístky bobkového listu
- 1 polévkovou lžíci soli, hrubé
Low carb játrové knedlíčky
- 150 gramů kuřecích jater, očištěných
- 1 vejce
- 1 stroužek česneku
- 2 polévkové lžíce psyllia
- 1 špetku soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Krájení zeleniny do hotové polévky
- 80 gramů mrkve
- 80 gramů kořenové petržele
- 50 gramů celeru
- 2 snítky hladkolisté petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2601.7 kJ / 621.8 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 51.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.7 g
- Błonnik
- 10.5 g
- Sód
- 1951 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové v mrkvi
2h
Krémová kuřecí polévka
45min
Máslo
5min
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1 Std. 10 Min
Restované jablko (200 gramů)
15 min
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1h
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Brak ocen
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45min
Italská ciabatta
4h 30min
Vaječný likér z domácího salka
2 godz. 20 min
Vosí hnízda
45min