Urządzenia i Akcesoria
Grov leverpostei
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porsjoner
Składniki
-
smør40 g
-
hvetemel40 g
-
melk300 g
-
egg1
-
svinelever300 g
-
svinespekk150 g
-
løk¼
-
salt1 ts
-
pepper, malt½ ts
-
allehånde, malt½ ts
-
vann2000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
494.1 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
1436.5 kJ /
343.3 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30 min
Havregrøt med tomat og basilikum
Brak ocen
Havregrøt med avokado og egg
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Chiapudding med appelsin og mango
Brak ocen
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Brak ocen
Veganske frokostpølser
Brak ocen
Vegansk eggerøre
Brak ocen
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Brak ocen
Bakte bønner
Brak ocen
Hverdagsproteinshake
Brak ocen