Urządzenia i Akcesoria
Veganske frokostpølser
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porsjoner
Składniki
Ris
-
vann1200 g
-
ris, brun200 g
Grønnsakspølser
-
havregryn150 g
-
sopp, fersk50 g
-
tofu, fast delt i biter (2-3 cm)200 g
-
squash delt i biter (2-3 cm)50 g
-
løk, gul delt i kvarte100 g
-
tomater, tørkete, i olje drenert80 g
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
soyasaus2 ss
-
rosmarin, fersk bare blader2 kvister
-
flatbladet persille, fersk bare blader5 kvister
-
salvieblad, fersk bare blader10 kvister
-
fennikelfrø, tørket1 ts
-
næringsgjær (se tips)1 ss
-
xanthan gum (se tips)1 ts
-
nøytral olje for steking2 - 4 ss
-
tomatsaus til servering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
613 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1812.2 kJ /
431.5 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30min
Havregrøt med tomat og basilikum
Ninguna valoración
Havregrøt med avokado og egg
Ninguna valoración
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Chiapudding med appelsin og mango
Ninguna valoración
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Ninguna valoración
Vegansk eggerøre
Ninguna valoración
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Ninguna valoración
Bakte bønner
Ninguna valoración
Hverdagsproteinshake
Ninguna valoración
Grønn smoothie
Ninguna valoración