Havregrøt med tomat og basilikum

Havregrøt med tomat og basilikum

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porsjoner

Składniki

  • havregryn glutenfri
    150 g
  • vann
    600 g
  • grønnsaksbuljong pulver
    1 ts
  • smør, usaltet eller saltet
    10 g
  • olivenolje
    10 g
  • cherrytomater mini eller delt i to
    200 g
  • mozzarella små biter
    75 g
  • basilikumblader, ferske hakket
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 122 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 934 kJ / 223.2 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie