Urządzenia i Akcesoria
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
10 porsjoner
Składniki
-
kanelstang1
-
mandel, med skall100 g
-
paranøtter80 g
-
fiken, tørket delt i to100 g
-
appelsin bare skall, ingen hvit marg1
-
kakaopulver30 g
-
havregryn250 g
-
kardemomme, malt½ ts
-
espresso80 g
-
quinoaflak70 g
-
gresskarfrø70 g
-
hirsekorn20 g
-
chiafrø20 g
-
rosiner, sultana50 g
-
tranebær, tørkete60 g
-
gojibær, tørkede50 g
-
kokosnøtt, revet, usøtet60 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 - 2 ts
-
lønnesirup, ren130 g
-
macadamiaolje40 g
-
carob biter30 - 50 g
-
melk, alle typer til servering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
49 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
2120.8 kJ /
504.9 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
10.8 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30 min
Havregrøt med tomat og basilikum
Brak ocen
Havregrøt med avokado og egg
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Chiapudding med appelsin og mango
Brak ocen
Veganske frokostpølser
Brak ocen
Vegansk eggerøre
Brak ocen
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Brak ocen
Bakte bønner
Brak ocen
Hverdagsproteinshake
Brak ocen
Grønn smoothie
Brak ocen