Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de graines de fenouil
- 1 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées ou de poudre d'hibiscus
- 1 c. à soupe d'estragon déshydraté
- 15 g de gros sel
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 86 kJ / 21 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 446 mg
Alternatywne przepisy
Rougail morue
25min
Tisane gingembre, girofle, cannelle et orange
15min
Chocolats de Pâques
15min
Canestrelli (Biscuits italiens aux jaunes d'oeufs)
Brak ocen
Guyappymix - B
1u.
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30min
Pain au charbon
2h 5 min
Crème dessert au sirop d'érable
20min
La tourtière
6u.
Tisane laurier, cannelle, anis et citron
10min
Roulé de crêpe au chocolat (FR)
30min
Pain rapide
1h 15min